RİZE / GÜNEYSU - Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesi

Mrt

Çanakkale Zaferi’nin 108.yıl dönümü münasebetiyle okulumuz Değerler Eğitimi Kulübü öncülüğünde

10 A şubesi öğrencileri tarafından hazırlanan okul etkinliğimiz okul idaresi, öğretmenleri ve

öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve

öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Satranç federasyonu'nun düzenlediği Rize ili okullar arası satranç turnuvası bu yıl Çayeli gençlik merkezinde yapıldı. 4'lü takımlar halinde 6'şar müsabaka yapan 2 takımımız turnuvada mücadele etti.

2 takımımız'da ilk 10 takım arasına girerek turnuvayı tamamladılar.

Turnuvada okulumuzu temsil ederek gayret gösteren öğrencilerimiz :

M. Fatih Kağanoğlu

M. Arif Çavuşoğlu

A. Batu Çırakoğlu

Y. Emre Manaoğlu

K. Can Kınay

Yusuf Nişancı

E. Ali Er

Yiğit Okumuş

Öğrencilerimize teşekkür eder. Başarılarının satranç alanında da artmasını dileriz

Mrt

Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesi olaraköğrencilerimizde bölgesel-küresel alandaki güncel sorunlar hakkında farkındalık oluşturmak; öğrencilerimizin bilgi düzeylerini, bilimsel düşünme, araştırma yapma, analitik düşünme, muhakeme becerilerindeki yetkinliklerini artırmak amacıyla 4 Mayıs 2023 Perşembe günü İsmail Kahraman Kültür Merkezinde öğrenci sempozyum etkinliği yapılacaktır.

Ock

2023 yılında 54.kez düzenlenecek olan TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına  7 farklı proje alanı, 11 farklı tematik alan olmak üzere 7 danışman öğretmen eşliğinde 9, 10 ve 11.sınıflardan toplam 41 öğrenci ile  birbirlerinden farklı 17 adet proje hazırlayıp başvuruda bulunduk. Proje sürecinde emeği geçen danışman öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, başarılar dileriz...

Ock

Okul sporları Yüzme il birinciliği müsabakaları