RİZE / GÜNEYSU - Güneysu Şehit Kemal Mutlu Fen Lisesi

ÖDÜLLÜ SATRANÇ TURNUVASI (2022)

Maddeler

1- Turnuva 27 Kasım 2022 Pazartesi günü başlayacaktır. Kız-Erkek genel turnuva yapılacaktır.

2- Turnuva lichess.org sitesi üzerinden okuldaki bilgisayarlar ile yapılacaktır. Vakit kaybını önleme, kendi oyunlarını analiz edebilme gibi kayıt özelliklerinin de bulunduğu lichess uygulaması için ücretsiz bir hesap oluşturmalı(hesabı var olanlar mevcut hesaplarını kullanabilirler. ) ve hesap şifrenizi turnuva günleri kesinlikle unutmamalısınız. Kullanıcı adınızı kontrol ederek doğru yazınız.

3- Formdaki okul 2022 lichess takımına kayıt yapmanız gerekmektedir.

4- Turnuvada 1. tur eşleşmeleri kura ile belirlendikten sonra ilk 16 katılımcı belirleninceye dek eleme usulü uygulanacaktır. O yüzden ilk mücadelelerinizde olabildiğince dikkatli olmanızda fayda vardır.

5- 15 + 0 süre sistemi ile öğlen aralarında 12:45 te müsabakalar yapılacaktır.

Danışman Öğretmenler : Burak BAKIRCI ve İlyas YILMAZ

Başvuru formu için tıklayınız.

Ödüller

1. 200 TL

2. 150 TL

3. 100 TL

4. 50 TL

Turnuvaya katılan her öğrencimize sosyal etkinlikler modülüne girilmek üzere katılım belgesi, dereceye girenlere başarı belgesi verilecektir.

Yayın: 22.11.2022 - Güncelleme: 22.11.2022 00:25 - Görüntülenme: 285